Telefon: 0216 573 22 07
Yağlı Ve Kötü Durumda Olan Ellere: Pevalin

Yağlı Ve Kötü Durumda Olan Ellere: Pevalin

Yayın Tarihi : 02/17/2022
Paylaş

Pevalin el temizleme kremi tüm kötü görüntü olusturan ve israrla çikmayan kirler için özel olarak sanayi kuruluslari düsünülerek üretilmistir. Ancak bu ürün sadece sanayi kuruluslarinda mi kullanilir? Diye soranlardan iseniz cevabimiz onun için hayirdir. Her alanda kullanabileceginiz Pevalin el temizleme ürünü özellikle inatçi kirlerle basa çiktigi için endüstriyel alanlar baz alinarak anlatilmaktadir. Günlük hayatimizda kullanilan tüm sabunlara nazaran yüzde yüz temiz el ve cilt sagligi sunan Pevalin markasi dileyen herkesin kullanabilecegi nadir el temizleme kremi arasinda yer almaktadir.

Endüstriyel el temizleme kremi olarak lanse edilmesinin en büyük yani: Sanayilerde kullanilan ve üretilen ürünlerin eldiven kullanilmadigi takdirde ellerde biraktigi hasarlarin önüne geçebildigi içindir. Kati ve sivi katran görüntüleri ve devamli kirli eller sanayi çalisanlarinda net bir sekilde görülebilmektedir. Özellikle sanayi çalisanlari bu kirli ve cilt çatlaklari bulunan ellerinin mesleklerinin cilvesi olarak görmeye devam etmemesi için üretilen el temizleme kremi artik tüm kötü görüntülere bir dakika gibi kisa bir zamanda son vermeye hazir bir sekilde satisa sunulmustur.

Eger firma olarak sizler de çalisanlarinizin ellerinde olusan cilt sorunlarinin önüne geçmek ve onlarin daha kolay bir sekilde ellerinde olusan kirlerden kurtulmalarina imkân vermek istiyorsaniz Sanayi tipi el temizleme kremi alarak onlara destek sunabilirsiniz.