Telefon: 0216 573 22 07
El Temizleme Kremi Kullanımı

El Temizleme Kremi Kullanımı

Yayın Tarihi : 04/17/2022
Paylaş

Endüstriyel el temizleme kremi büyük kuruluslarda en büyük kurtaricilar arasinda görülmektedir. Çünkü çoklu çalisanlarin oldugu ve endüstriyel maddeler ile çalisilan ortamlar, uzun el yikama kuyruklari olusturabildigi gibi ciddi hastaliklarinda bulasabilme ve üreyebilme olasiligini oldukça fazla artirmaktadir.

Bu gibi sebeplerden dolayi Pevalin gibi kuvvetli el temizleme kremi kullanilmasi da büyük önem arz etmektedir. Pevalin bu konuda oldukça basarili oldugu gibi az sabun kullanimini da saglamaktadir. Özel olarak ayarlanmis sensörleri sayesinde her bir basista 3 gram Pevalin vermektedir. 3 gram verdigi el temizleme kremi sayesinde de ellerde tüm agir kirlerin kolaylikla çikabilmesine olanak sunmaktadir.

Ayni zamanda içeriginde bulunan etken maddeler sayesinde elleri kirlerden arindirirken ellerin kendi içeriginde kendini yenilemesine ve nemlenerek saglikli eller olusmasina izin vermektedir. Sizler de firmaniz da Endüstriyel el temizleme kremi kullanarak çalisanlarinizin sagligini koruyabilir, az su tasarrufu ile de kendi bütçenizi koruyabilirsiniz.

Birçok is yeri agir yagli isler gerektirdigi için bazen çalisacak personel bulamamaktadir. Lakin Pevalin kullanan hiçbir sanayi kurulusunda bu sorun olusmamaktadir. Sizler de tüm bu sorunlardan kurtulmak istiyorsaniz hemen web sitemizde bulunan numaralardan bizlere ulasarak Endüstriyel el temizleme kremi siparisi olusturabilir, çalisanlarinizin hijyenik kosullarda temiz eller ile çalisabilmesine olanak saglayabilir ve uygun bütçeler ile de Pevalin alimini gerçeklestirebilirsiniz.